LA DREPT VORBIND

Acasă » Fără categorie » Balul Arădenilor din București – ediția a IV-a

Balul Arădenilor din București – ediția a IV-a

Start here

https://www.facebook.com/events/1515314912049196/

INVITAȚIE
Dragi arădeni,
Avem peste130 de confirmări, cele mai multe între toate întâlnirile noastre de până acum.
Această ediție (a IV-a) a Balului Arădenilor va fi organizată luni, 24 noiembrie 2014, de la ora 19, într-o locație specială, mult mai centrală (în spatele Operei) și mai potrivită. Costul este de 100 de lei/ persoană și va fi plătit la fața locului.
Muzica va fi asigurată de artiștii arădeni din București așa cum ne-au obișnuit și la primele ediții: Leo Iorga, Teo Boar, Marian Mihăilescu, Alex Ardelean, Cristian Faur, Dan Ștesco Polymoog, Vlady Cnejevici. Invitați speciali: Mircea Baniciu și Ioan Gyuri Pascu. Mai mult, Kempes, celebrul solist arădean care s-a lansat cu trupa Cargo și are acum propria trupă, a confirmat prezența la bal. În plus, președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, care s-a implicat foarte serios în susținerea acestei ediții a balului, vine însoțit de niște invitați-surpriză, cu muzică de pe meleagurile noastre.
pacifica dupa ani si ani
Haideți să ne distrăm, după o pauză de doi ani, și să ne cunoaștem mai bine!
Hai UTA! 🙂

arad

P.S. Numărul participanților trebuie comunicat la Caredy Luxury Ballroom până joi, 20 noiembrie, ora 19. Confirmările se fac fie aici, la comentarii, fie pe pagina de Facebook a evenimentului, la link-ul de mai sus, fie la adresa dacian.tolea@gmail.com sau la numărul de telefon 0747016838.
Vă rog transmiteți mai departe această invitație tuturor arădenilor din București pe care-i aveți în listă.
Toate bune oriunde sunteți acasă!

Un comentariu

Lasă un comentariu